theis and kahn, bateman’s row

completed september 2009

mixed use (commercial and residential)- corner of a block in shoreditch, london.

gallery space on basement and ground, theis and kahn office on first floor and residential flats above.

high level of detailing, elevation and window used golden section ratio of 1:1.618 ensuring harmonious composition.Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: